vineri, 25 septembrie 2015

COLORS DAY - MARSALA, LIME AND SKY BLUE




             Jasp sediment cu irizatii  violet si accente de brun-marsala, combinat cu margelute de ametist si bile metalice, tesute cu fir argintiu.
                               



Jasp sediment cu nuante verde lime, bej, brun-roscat si  agate mici verzi, tesute cu sarma placata cu argint.

                                     

joi, 24 septembrie 2015

JUST FOR YOU!


  Prietena mea Dana si-a dorit foarte mult acest model de cercei, drept pentru care dupa ce s-a hotarat asupra culorii, am facut acesti cercei din crisocola, lant si sarma placate cu argint si tortite argint 925
  Sa-i poarte cu placere, zic!




DELICATE MAGENTA


Agata magenta fatetata pink salmon , margelute de jad delicate pink....Astazi mi-am propus o zi all pink pentru ca asa mi-a fost toata ziua, drept pentru care mi-am propus sa-mi exprim starea de spirit printr-o mijuterie, cum altfel decat...pink!  



marți, 15 septembrie 2015

SIRIUS


Discuri de quartz...De ceva timp, tot le dau tarcoale acestor discuri de quartz care-mi plac la nebunie...Astazi am gasit o modalitate de a lucra aceste pietre care sa-mi fie pe plac... fara a incarca prea mult quartzul, dar suficient cat sa fie un echilibru intre pietre si tesatura din sarma.



luni, 14 septembrie 2015

PERSEFONA





Am citit de curand despre granat ca este piatra respectului de sine, piatra care aduce echilibrul interior, pacea, curajul, stabilitatea si protejeaza familia. Interesant...Oricum il lucrez mereu cu drag   si incerc sa il scot in evidenta in felul meu.

 

marți, 8 septembrie 2015

PINK




Cum toamna a debutat cu o  vreme  placuta si plina de zile insorite, mi-am luat clestii, m-am instalat printre sarme si pietre, si plina de inspiratie m-am jucat cu ele. Un mic pandantiv cu piatra de jad roz a iesit din joaca mea, asa ca m-am grabit sa-l trag in poza.

                                     

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...